ТП и СВД – нормативен, даночен, сметководствен третман и поднесок на обрасци “Б” и “ДЛД ДБ” за 2023

0
98

Подготовката на даночниот биланс (образец „ДЛД – ДБ“) е секогаш една од најактуелните теми во овој период од годината за трговците поединци и самостојните вршители на дејност. Написот во продолжение ќе се фокусира токму на оваа тема. ТП-и-СВД-нормативен-даночен-сметководствен-третман-и-поднесок-на-обрасци-Б-и-ДЛД-ДБ-за-2023-4.3.2024Download…