Службени патувања во земјата и странство: нормативни, даночни и сметководствени аспекти

0
108

Службените патувања во земјата и странство се секогаш интересна тема во динамичниот деловен свет во кој функционираме. Во продолжение ќе се осврнеме токму на нормативните, даночните и сметководствените аспекти на оваа тема. Патни-трошоци-и-службени-патувања-20.7.2023Download…