Практикантска работа (Закон за практикантство)

0
413

Во овој напис ќе се осврнеме на Законот за практикантство и можностите кои ги нуди за младите лица и работодавачите. Закон-за-практикантство-3.6.2022Download…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се