Ослободување за ДДВ пропишани со најновите измени и дополнувања на Законот за утврдување на јавен интерес и номинирање на стратешки партнер за имплементација на проектот за изградба на инфраструктурниот Коридор 8 и Коридор 10 д

0
324

Во овој текст ќе се осврнеме на даночните ослободувања за ДДВ кои се пропишани во актуелните измени и дополнувања на Законот за утврдување на јавен интерес и номинирање на стратешки партнер за имплементација на проектот за изградба на инфраструктурниот Коридор 8 (автопатски делници: Тетово – Гостивар – Букојчани и Требеништа – Струга – Ќафасан) и…