Нов Закон за вршење на сметководствени работи (Сл. Весник 173/2022 од 1.8.2022)

0
701

После долг период на исчекување конечно е изгласан во собраниска процедура и објавен во Службен весник новиот Закон за вршење на сметководствени работи (ЗВСР). Во продолжение ќе се осврнеме на некои од најважните аспекти поврзани со истиот. Во наредниот период будно ќе ја следиме имплементацијата на законските одредби. Во овој напис, прво би сакале да…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се