Webinar на 13.11 (петок) од 8:45

0
4901

Кога?

  • 13.11, петок, од 8:45 до 12:15 часот.

Како?

  • Online, за пријава сите заинтересирани треба да ни пратат mail на [email protected] со наслов „Online советување“, најдоцна до 11.11 (среда), 11:00 и ќе добијат инструкции за како да се приклучат кон советувањето.
  • Нашата замисла е семинарот да биде максимално интерактивен и да оставиме простор за дискусија и прашања.

Теми:

  • Донесените законски решенија од четвртиот сет владини мерки за борба против економските ефекти на корона вирусот и најава за останатите мерки: субвенции на плати за вработени лица, субвенции за самовработени лица, промени во ЗДДВ, ЗДД и др. мерки со практични примери;
  • Организација на работни односи во услови на здравствено-економската криза: работа од дома, БЗР, надоместок на плата во услови на виша сила и прекин на работен процес од деловни причини;
  • Останати актуелни најавени законски промени: ЗТД, Закон за едношалтерски систем и др.

Цена?

  • За годишни претплатници кои платиле претплата за 2020 година – бесплатно;
  • За сите останати цената изнесува 1.250 ден. + 18% ДДВ или вкупно 1.475 ден.

За повеќе инфо контактирајте не на [email protected] или на еден од телефоните 02 609 1551 или 070 22 11 65.