УЈП нема да презема дополнителни мерки кон даночните обврзници додека траат препораките од Владата

0
7568

УЈП излезе со соопштение на нејзината Веб страница. Управата за јавни приходи ги информира даночните обврзници дека нема да презема никакви дополнителни мерки и да доставува решенија за присилна наплата. Управата за јавни приходи ги информира даночните обврзници дека нема да доставува решенија за присилна наплата од парични средства по основ на сите даноци и…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се