УЈП и ЦРМ со продолжени рокови за поднесоци заради корона вирусот

0
8107

Централен регистар ќе го продолжи рокот за поднесување годишна сметка. Во продолжение Ви го презентираме целото соопштение објавено на Веб страницата на ЦРМ: Почитувани, Согласно барањата пристигнати до Централниот регистар меѓу кое и од Комората на сметководители, со кои се бара одложување на рокот за доставување на годишна сметка Ве известуваме дека, согласно новонастанатата ситуација…