Уредба со законска сила за роковите во судските постапки за време на вонредната состојба и постапувањeто на судовите и јавните обвинителства

0
7950

Во основа со оваа Уредба се продолжуваат сите судски рокови за време на траењето на вонредната состојба. Целиот текст на Уредбата може да го преземете подолу. Одложување-на-судски-постапки-за-време-на-вонредната-состојбаDownload [embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2020/03/Одложување-на-судски-постапки-за-време-на-вонредната-состојба.pdf” download=”all”] Оваа Уредба со законска сила претрпе промени објавени во Службен Весник 89 од 3.4.2020. Промените може да ги видите подолу….