Уредба со законска сила за примена на Законот за даночна постапка (ПОНИШТЕНА ОД УСТАВЕН СУД)

0
8258

Во Службен весник 79 од 26.3.2020 објавена Уредба со законска сила за примена на Законот за даночна постапка за време на вонредната состојба. На 14.5.2020 Уставниот суд донесе решение за запирање на сите дејства врз основа на уредбата додека се испита нејзината уставност а на 29.5 во Службен весник број 140 уредбата е дополнета иако…