Трошоци поврзани со работењето на трговските друштва во услови на COVID-19 од даночна, нормативна и сметководствена перспектива

0
4927

Заради успорување и перспективно запирање на ширењето на коронавирусот кај нас беа направени чекори во насока на пропишување на протоколи за работи и беа преземени низа заштитни мерки кои се однесуваат на скоро сите стопански субјекти кај нас. Целта е секако заштита на здравјето на населението, но не смее да се занемари и фактот што…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се