Тековни јавни огласи за финансиска поддршка објавени од Владата

0
2984

На својата Веб страница Владата објави низа јавни повици за борба против економските последици од корона-кризата. Во продолжение даваме листа на повици со линк до секој повик и краен рок за аплицирање: Oглас / ПовикРокЈавен повик за доделување на финансиска поддршка за туристички водичи25.5.2021Јавен повик за доделување на финансиска поддршка за компании – оператори од…