Соопштенија на Народната банка во врска со Еуростандард банка

0
5264

Во врска со последните случувања поврзани со Еуростандард банка, Народната банка излезе со неколку соопштенија до јавноста кои во целост ги пренесуваме во продлжение. Првото соопштение е објавено на 15.8.2020. По отворените прашања и изнесените невистини во текот на изминатите два дена, Народната банка ја известува јавноста дека сите мерки коишто ги има преземено кон „Еуростандард…