Соопштение од УЈП во врска образец „ДД-ГДВП/БВ-СПЗСО“ (користени субвенции на придонеси во април, мај и јуни 2020)

0
3295

Целото соопштение може да го погледнете на овој линк….

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се