Соопштение од УЈП: БФП-ИП/3 достапно на Е-даноци

0
3205

УЈП излезе со соопштение на нејзината Веб страница. Соопштението може да го најдете на овој линк. Барањето на е-даноци може да се најде како на сликата подолу:…