Соопштение од Министерството за труд и социјална политика

0
4825

МТСП излезе со соопштение на официјалната Веб страница со кое извести дека продолженото платено породилно отсуство на сите затечени трае се додека траат мерките за заштита и превенција на корона вирусот. Целото соопштение ќе го најдете на овој линк….

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се