Соопштение од ИСОС (дополнителен ден за ажурирање на податоци)

0
479

Соопштението од ИСОС ви го презентираме во целост во продолжение. Изворно, истото може да го погледнете тука. Почитувани колеги, Институтот на сметководители и овластени сметководители секојдневно добива бројни повици и мејлови од своите членови со оправдани образложенија за неажурирани податоци. Поради тоа Институтот Ве информира дека линкот за ажурирање ќе биде повторно отворен  за сите…