Сметководствен третман на државни поддршки: МСС 20 и Оддел 24 од МСФИ за МСЕ

0
6296

Во овој напис се осврнуваме на начините за евидентирање на државната поддршка на стопанството. Целиот напис може да го симнете тука: Државна-помош-МСС-20-и-Оддел-24-од-МСФИ-за-МСЕDownload…