Службени патувања во земјата и странство: нормативни, даночни и сметководствени аспекти

0
2384
Businessman Airport Travel Waiting Trip Terminal Concept

Динамичниот свет во кој живееме секако не трпи статичност и само прашање на време е кога, поради поврзаноста и интегрираноста на чинителите на економскиот живот ќе се врати и динамиката на службените патувања. Во овој напис ќе се осврнеме на нормативните, даночни и сметководствени аспекти на исплатата на надоместоците за службени патувања. Патни-трошоци-и-службени-патувања-31.8.2021Download…