Развојна банка со јавен повик со кој се нуди можност за корисниците на кредити од „Ковид1“ да поднесат барање за продолжување на грејс-периодот и рокот на отплата до 3 месеци

0
4000

Целото соопштение може да го прочитате на Веб страницата на Развојна Банка. Формуларот со самото Барање за продолжување може да го најдете тука….

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се