Рабати, попусти и одобренија – даночен третман

0
7970
finance-chart

Третманот на дополнително одобрените попусти и рабати, како и одобренијата и финансиските одобренија проследени со дополнителна документација (записници, повратници и сл.) се секогаш актуелна тема. Напис Рабати, попусти и одобренија – даночен третман 8.4.19Превземи [embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/Напис-Рабати-попусти-и-одобренија-даночен-третман-8.4.19.pdf” viewer=”google”]…