Примена на даночни стапки за ДДВ

0
6908

Со оглед на тоа што во претходниот период многу трговци и угостители прибегнаа кон бизнис модел кој се врти околу електронски прием на нарачки и достава на нарачките до домовите на клиентите, се наметнува прашањето за третманот на овие деловни процеси од аспект на ДДВ. Повеќе на оваа тема може да прочитате со преземање на…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се