Примена на даночни стапки за ДДВ

0
423

Исправната примената на даночните стапки за ДДВ е секогаш актуелна тема, која стана особено значајна откако во Македонија се воведе втората повластена даночна стапка од 10%. Повеќе на оваа тема може да прочитате во продолжение. Примена-на-ДДВ-стапки-17.5.2023Download…