Практикантска работа и можност за вработување на млади лица согласно со Законот за практикантство

0
338

Во овој напис ќе се осврнеме на Законот за практикантство и можностите кои ги нуди за младите лица и работодавачите. Закон-за-практикантство-23.5.2023Download…