Право на годишен одмор и исплата на регрес за годишен одмор во 2021 година

0
2988

Во летните месеци правото на користење на годишен одмор и исплата на регрес за годишен одмор е секогаш интересна тема, особено сега кога полека се укинуваат рестриктивните мерки за патување поради кризата предизвикана од корона вирусот. Во продолжение ќе се осврнеме токму на прашањата поврзани со правото на годишен одмор и регрес, како и даночните…