Правилник за формата, содржината и начинот на известувањето за вршење на работа во недела

0
1943

Правилникот е објавен во Службен весник 299 од 29.12.2021. Вo Службен весник 288 од 21.12.2021 беа објавени долгооочекуваните измени и дополнувања во ЗРО кои се однесуваат на темата која долго време се дебатираше кај нас. Повеќе за измените во ЗРО може да прочитате во нашето известување. Правилникот може да го преземете подолу: Правилник-за-формата-содржината-и-начинот-на-известувањето-за-вршење-на-работа-во-неделаDownload…