Податоци за плата објавени во 9.2020

0
4708

Последни податоци за пресметка на плата и надоместоци на вработените.

[embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2020/10/Податоци-плати-21.9.2020-1.pdf”]