Податоци за плата објавени во 12.2020

0
4644

Последни податоци за пресметка на плата и надоместоци на вработените.

[embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2020/12/Податоци-плати-23.12.2020.pdf”]