Податоци за плата објавени во 11.2020

0
4982

Последни податоци за пресметка на плата и надоместоци на вработените.

[embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2020/11/Податоци-плати-23.11.2020.pdf”]