Податоци за плата објавени во 10.2020

0
4614

Последни податоци за пресметка на плата и надоместоци на вработените.

[embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2020/10/Податоци-плати-26.10.2020.pdf”]