Отсега на profit.com.mk ќе најдете и Ексел калкулатор за пресметка на казнена камата согласно ЗОО

0
2652

Калкулатор за пресметка на казнена камата содржи податоци за сите референтни казнени камати објавени од НБРМ од 2010 до денес кој редовно се ажурира може да најдете тука (под калкулаторот за плата). Може да се користи доста флексибилно и може да е се користи и од страна на вешти лица, но доволно е едноставен да…