Отпис и исправка на вредност на побарувања – нормативен, сметководствен и даночен третман

0
4046

Во овој напис ќе го разгледаме нормативно-правниот, сметководствен и даночниот третман на отписот на побарувањата и исправката на вредност на побарувањата. Отпис-и-исправка-на-вредност-на-побарувања-17.3.2021Download…