Одлука за спречување на ширењето на корона вирусот (пречистена верзија од 26.8.2020)

0
8386

Во службен весник 62, 63, 64, 66, 70, 72, 92, 100, 107, 109, 119, 123, 125, 126, 134, 136, 140, 147, 153, 154, 156, 157, 163, 166, 169, 170, 175, 180, 181, 185 , 190, 195, 201, 204 и 208 беа објавени низа мерки кои се однесуваат на ситуацијата поврзана со корона вирусот. Поради екстремниот…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се