Оваа недела УЈП ќе доставува решенија за присилна наплата на заостанати долгови за Данок на добивка

0
3999

УЈП објави соопштение дека ќе започне со доставување на решенија за присилна наплата до носителите на платен промет, со цел наплата на неплатените долгови за данок на добивка за кои даночните обврзници биле уредно опоменати. Целото соопштение ќе го најдете тука….

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се