Објавен Статутот на Советот за унапредување и надзор над сметководствената професија

0
105

Во Службен весник, бр. 254 од 25.11.2022 е објавен целиот текст на Статутот. Истиот може да го преземете во целост подолу. Статут-на-СУНСПDownload…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се