Објавен Правилникот за ДЛД-ГДП

0
6770

Во Службен Весник 101 од 14.4.2020 објавен Правилникот. Целиот текст заедно со образецот може да го симнете подолу. Правилник-ДЛД-ГДПDownload…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се