Објавени Барањата за претварање на примената финансиска поддршка за февруари и март 2021 во грант (за СВД и за работодавачите)

0
1872

Правилниците за формата и содржината на барањата беа објавени во Службен весник 303 од 31.12.2021 Доколку сакате да се потсетите на законските решенија поврзани со Законот за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено-економската криза, заради исплата на платите за месеците февруари и март 2021 година и со Законот за финансиска поддршка за СВД за…