Објава на повици за издавање на грантови од Министерството за Економија

0
5091

Повиците ќе ги најдете на следните линкови: Грантови за лиценцирани туристички водичи;Грантови за лиценцирани туристички агенции;Грантови за ресторани за свадби;Грантови за игротеки;Повик за враќање на уплатена такса за привремен престој за 2019 за сите категоризирани угостителски објекти….