Објава на Веб страницата на Владата од 16-тата Седница, а во врска со изборите закажани на 24.4 и 8.5

0
115

На 16. седница, Владата заклучи 24 април 2024 година (среда) и 8 мај 2024 година (среда) да бидат неработни денови за сите граѓани на Македонија, заради непречено спроведување на изборите за Претседател на Македонија и изборите за пратеници во Собранието на Македонија и овие два неработни дена нема да се одработуваат. Денешната владина одлука се…