петок, април 10, 2020
Почетна » Обуки » Кариера

Можност со кариерен развој со нашите обуки

На наше големо задоволство од септември 2018 Конто Профит и vrabotuvanje.com.mk со формална соработка!
Актуелни можности за вработување во рамките на секторот сметководство и финансии сите заинтересирани слушатели на нашите обуки ќе може да најдат на нашата facebook страница www.facebook.com/kontoprofit.