Почетна » Обуки » Финансиска контрола и анализа » Формулар за пријава за обука за финансиска анализа

Формулар за пријава за обука за Финансиска анализа

   

  Лични информации

  Име и презиме:

  Пол:
  (м)(ж)

  Област на стручност (на пр. економија, медицина, архитектура и сл.):


  Контакт информации**

  Место на живеење (град):

  Мобилен телефон:

  E-Mail:

  Преферирани Термини (точните термини за групите за финансиска анализа се дефинираат по завршеток на секој циклус обука за Практично сметководство):

  Физичко присуство или Online:

  Како сакате да ја подигнете книгата?

  Доколку во претходното прашање селектиравте книгата да се прати по брза пошта Ве молиме наведете точна адреса за достава (улица, број, град, телефон за контакт при испорака и сл.):

  Би сакале фактурата да гласи на (ако е правно лице ве молиме наведете назив, ЕДБ и адреса):