Почетна » Обуки » Практично сметководство » Формулар за пријава за обука за практично сметководство

Формулар за пријава за обука за Практично сметководство

   

  Лични информации

  (Ве молиме пополнете на кирилица)
  Име и презиме: 

  Пол:
  (м)(ж)

  Образование(завршено):

  Област на стручност (на пр. економија, медицина, архитектура и сл.):


  Контакт информации**

  Место на живеење (град):

  Мобилен телефон:

  E-Mail:


  Информации за Школата

  Теоретски познавања, општо, од областа на економијата:

  Претходно работно искуство во сметководство:
  ДаНе

  Преферирани Термини***:

  Физичко присуство или Online:

  Како сакате да ја подигнете книгата?

  Доколку во претходното прашање селектиравте книгата да се прати по брза пошта Ве молиме наведете точна адреса за достава (улица, број, град, телефон за контакт при испорака и сл.):

  Би сакале фактурата да гласи на (ако е правно лице ве молиме наведете назив, ЕДБ и адреса):


  Маркетинг Информации

  За нашиот сајт profit.com.mk дознавте:
  Од Ваши блиски/пријатели/родниниОд реклама во дневен весник/визит картички/паноаЈа лоциравте нашата Веб страна на интернет преку:Yahoo пребарувањеGoogle пребарувањеFacebookДруго

  Сметате дека profit.com.mk (изберете едно):
  Е пренатрупан со информацииДава сосема доволно информации (оптимум)Нема доволно информацииВоопшто не го најдовте тоа што го баравте на сајтот

  Сметате дека на сајтот (изберете едно):
  Навигацијата е многу лесна и практична-лесно се наоѓа она што се бараНавигацијата е во ред но може да е и подобраИнформациите се доста лошо групирани и навигацијата е прилично тешкаИнформациите се целосно хаотично групирани

  Сметате дека сајтот(изберете едно):
  Има одличен дизајнИма солиден дизајнИма лош дизајнИма многу лош дизајн

  ** Овие информации се за наши лични потреби и согласно законот за заштита на лични податоци на РМ нема да бидат споделени со трети странки под никакви околности. Откако ќе се пријавите, ние ќе Ви се јавиме неколку недели пред официјалниот старт на наставата и ќе Ве повикаме на бесплатна презентација. *** Имајте предвид дека термините кои ќе ги наведете во овој формулар се пред се ориентациони. Во Конто Профит секогаш се обидуваме да покажеме максимална флексибилност при утврдувањето на термини кои би им одговарале на сите слушатели на практичната обука.