Почетна » Обуки » Пакети од 2 или 3 обуки » Формулар за пријава за пакет обуки

Формулар за пријава за Пакет обуки

   

  Лични информации

  (Ве молиме пополнете на кирилица)
  Име и презиме:

  Пол:
  (м)(ж)

  Област на стручност (на пр. економија, медицина, архитектура и сл.):


  Контакт информации**

  Место на живеење (град):

  Мобилен телефон:

  E-Mail:

  Пријава за пакет:

  Физичко присуство или Online:

  Како сакате да ја подигнете книгата?

  Доколку во претходното прашање селектиравте книгата да се прати по брза пошта Ве молиме наведете точна адреса за достава (улица, број, град, телефон за контакт при испорака и сл.):

  Би сакале фактурата да гласи на (ако е правно лице ве молиме наведете назив, ЕДБ и адреса):