Почетна » Обуки » Напредно сметководство » Формулар за пријава за обука за напредно сметководство

Формулар за пријава за обука за Напредно сметководство

   

  Лични информации

  (Ве молиме пополнете на кирилица)
  Име и презиме:

  Пол:
  (м)(ж)

  Област на стручност (на пр. економија, медицина, архитектура и сл.):


  Контакт информации**

  Место на живеење (град):

  Мобилен телефон:

  E-Mail:

  Преферирани Термини (точните термини за групите за напредно сметководство се дефинираат по завршеток на секој циклус обука за Практично сметководство):

  Физичко присуство или Online:

  Како сакате да ја подигнете книгата?

  Доколку во претходното прашање селектиравте книгата да се прати по брза пошта Ве молиме наведете точна адреса за достава (улица, број, град, телефон за контакт при испорака и сл.):

  Би сакале фактурата да гласи на (ако е правно лице ве молиме наведете назив, ЕДБ и адреса):