Нормативни, даночни и сметководствени аспекти кај непрофитните организации

0
7485
non-profits

Во овој напис ќе се осврнеме на нормативно-правните и даночните аспекти во работењето на НПО и сметководствената евиденција на секојдневните настани кај овие субјекти. Напис Нормативни, даночни и сметководствени аспекти кај НПО 25.2.2019Превземи [embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/Напис-Нормативни-даночни-и-сметководствени-аспекти-кај-НПО-25.2.2019.pdf” download=”all” viewer=”google”]…