Нов ценовник за дополнителни административни услуги и финансиско-даночни поднесоци и извештаи

0
57

Новите цени за дополнителните услуги, надвор од редовните сметководствени и консалтинг услуги ќе го најдете ако скролнете надолу на следниот линк. Новите цени се валидни за услуги дадени од 1.6.2024. Благодариме на разбирањето,…