Нов „ДДВ-04“ образец, пополнување и споредбен приказ со полињата од стариот образец

0
4269

При пополнување на образецот ДДВ-04 преку системот е-даноци на Управата за јавни приходи потребно е да се внимава кој образец ќе се употребува бидејќи достапен е и претходниот образец. Имено, новиот образец ДДВ-04 се поднесува за даночните периоди од 01.10-31.12.2020 година и 01.12-31.12.2020 година. Написот може да го преземете во продолжение. Споредба-нови-стари-полиња-ДДВDownload…