понеделник, декември 6, 2021
Почетна » Новости » Податоци за плата и други исплати на вработените

Податоци за плати надоместоци согласно последните објави од ДЗС

плата, данок на личен доход, придонеси, данок на добивка, права на надоместоци и останати исплати

Податоци за плата

Податоци за плата објавени во 10.2021

Последни податоци за пресметка на плата...

Податоци за плата објавени во 9.2021

Последни податоци за пресметка на плата...

Податоци за плата објавени во 8.2021

Последни податоци за пресметка на плата...

Податоци за плата објавени во 7.2021

Последни податоци за пресметка на плата...

Податоци за плата објавени во 6.2021

Последни податоци за пресметка на плата...

Тренд на просечните плати кај нас