понеделник, декември 6, 2021
Почетна » Новости » Најави за настани, обуки и понуди

Најави за настани и обуки

More

  Online советување

  Бидете дел од последниот Webinar кој ќе го организираме во 2021 година, на кој ќе се освренеме на актуелни теми од даночната сфера како и на планираните законски измени кои треба да стапат на сила во претстојниот период. Кога? 20.12 (понеделник), од 9:00 Како? Online,...

  Термини за обуките за напредно сметководство и финансиска анализа во декември

  Обуките се изведуваат хибридно: со физичко присуство но и Online. За сите оние кои сакаат да нурнат подлабоко во водите на сметководството: Обука за напредно сметководство! Термини: 15.12 (среда, 17:30), 16.12 (четврток, 17:30), 17.12, (петок, 17:30), 18.12 (сабота, 10:30-14:30). Промотивна цена: 6.500 денари💥. Теми: Евиденција и даночен третман на...

  Понуда за годишна претплата и консалтинг услуги за 2022 година

  Претплатата вклучува: Консалтинг услуги, совети и одговори на прашања од областа на сметководството и даноците за период 1.1.2022 – 31.12.2022, поставени телефонски или на mail на некој од членовите на нашиот тим;Mail Newsletter во врска со месечни промени во законска легислатива од областите на...

  Webinar на 28.9 (вторник): Обврски кои произлегуваат од Законот за заштита на личните податоци

  Поради актуелноста на темата во овој период, организираме Webinar на кој ќе се обидеме да одговориме на дел од прашањата поврзани со Законот и обврските кои произлегуваат од истиот. Кога? 28.9 (вторник), од 9:00 до 12:15 Како? Online, за пријава сите заинтересирани може да го...

  Пакет обуки есен 2021: 3 обуки, 3 прирачници, 3 месеци за САМО 18.500 денари (хибриден модел со физичко присуство и Online следење)

  ПАКЕТ од ТРИ ОБУКИ во ТРАЕЊЕ од 12 НЕДЕЛИ (Практично сметководство, Напредно сметководство и Финансиска анализа) по НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА од 18.500 денари! БИДЕТЕ КОМПЛЕТНО ОБУЧЕНИ: сметководствена евиденција на секојдневни (влезно-излезни документи во услужни дејности и во трговија на големо и мало, од основање на...

  Можност за голем попуст со уплата за есенскиот циклус обуки (хибриден модел со физичко присуство и Online следење)

  Со есенскиот циклус почнуваме од 4.10 (понеделник). Искористете ја можноста за уплата со огромен попуст! Обука идеална за сите оние кои сакаат да градат кариера во модерниот деловен свет и кои имаат допир со финансии, пресметки на плати, даноци, административни и канцелариски...

  Даночна Академија организирана од Конто Профит: Закон за даночна постапка (Модул I)

  Нешто сосема ново во организација на Конто Профит! Бидете дел од првиот модул во нашата даночна академија: тридневно советување за Законот за даночна постапка со практични примери. Кога? 18.5, 19.5 и 20.5 (вторник, среда, четврток) од 17:30 до 19:30 часот. Како? Online, за пријава сите заинтересирани...

  Пакет обуки пролет 2021: 3 обуки, 3 прирачници, 3 месеци за САМО 19.500 денари (хибриден модел со физичко присуство и Online следење)

  ПАКЕТ од ТРИ ОБУКИ во ТРАЕЊЕ од 12 НЕДЕЛИ (Практично сметководство, Напредно сметководство и Финансиска анализа) по НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА од 19.500 денари! Кон формулар за пријава Прочитајте повеќе за пакетот БИДЕТЕ КОМПЛЕТНО ОБУЧЕНИ: сметководствена евиденција на секојдневни (влезно-излезна документација кај друштва кои се бават со давање на услуги, трговија...

  Дводневен Webinar, 28.1 и 29.1: последни законски измени, нови обрасци и подготовка на годишна сметка и финансиски извештаи за 2020

  Кога? 28.1, четврток и 29.1, петок, од 8:45 до 12:00 часот. Како? Online, за пријава сите заинтересирани може да го пополнат прашалникот подолу на страната, најдоцна до 26.1 (среда), 11:00 и ќе добијат инструкции за како да се приклучат кон советувањето.Семинарот ќе биде максимално интерактивен и...