понеделник, јануари 25, 2021
Почетна » Новости

Соопштение од УЈП: продолжен рокот за поднесок на ДДВ-04 до 29.1

Соопштението може да го најдете на Веб страницата на...

Податоци за плата објавени во 1.2021

Последни податоци за пресметка на плата и надоместоци на...

Нов „ДДВ-04“ образец, пополнување и споредбен приказ со полињата од стариот образец

При пополнување на образецот ДДВ-04 преку системот е-даноци на...

Поважни рокови за даночни поднесоци во првиот квартал во 2021

РокОбразецДаночен обврзникКратко објаснувањедо 10-ти во месецот  МПИНРаботодавaчиПлатадо 15.1.2021ДДВ-01БВршители на...